ISPARTA / MERKEZ - Şehit Koray Akoğuz İlkokulu

Nis

Gaziantep'te düzenlenen Minikler Türkiye Karate Şampiyonasında Türkiye 5.'liği derecesi yapan ve milli takım ile Balkan Şampiyonasına katılım hakkı elde eden 2. Sınıf Öğrencimiz Yalın Berk TÜRKER' bundan dolayı kariyerinde başarılar dileriz. Öğrencimizin başarısında desteklerinden ötürü ailesine ve Karate Antrenörü Kadir KARAKAŞ' çok teşekkür ederiz.

Nis

Erasmus+ Okul eğitimi akreditasyon projesi kapsamında bulunan okulumuz öğretmenlerinden Yaşar ÖZMEN Yunanistan'da gerçekleştirilen 3RD Primary School Of Marmara Loannina okulunda eğitimlere katıldı.

Nis

Milli Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü ,Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. yaşı ve Ata'mızın çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencileirmizin hazırladığı gösteriler velilerimiz tarafından takdir topladı.

Mrt

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN ve Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Mühendisi Sayın Dr. Sultan ÇELİK UYSAL, “Orman ve Ormancılık” konulu söyleşi gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü programında öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu günün anlamı dolayısıyla Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında Eslem ÇİFTÇİ il 3.'sü olarak okulumuzu gurulandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü programı okul müdürümüz, okul müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile yapılmıştır.

İstiklal Marşı’nı en güzel okuyan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Şbt

Isparta Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından okulumuzda diş sağlığı ve taraması yapıldı. Tarama esanasında öğrencilerimize diş fırçalama tekniği ve düzenli diş fırçalamanın önemi maket üzerinde gösterildi.

Ock

Nefes egzersizleri ile doğru şekilde nefes nasıl alınır uygulamalı olarak gösterdik. Aynı zamanda nefes egzersizlerinin daha iyi bir akciğer fonksiyonu, sindirim, uyku kalitesi, zihinsel netlik sağladığı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için planlanan etkinliklerden bilgi yarışması, en sevdiğini paylaş, yetenek saati, kareoke etkinliği vb birçok etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzun bahçesine geleneksel çocuk oyunları, hentboll saha çizgileri ve sek sek çizgi çalışmaları tamamlanmıştır. Desteklerinde dolayı Isparta Belediyesine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım 1938'de aramızdan ayrılan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü hazırladığımız anma programı ile andık. Vefatının 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile birlikte 6. Isparta Kitap Fuarını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu ziyarette hem eğlendiler, hem de yeni kitaplarla tanışma fırsatı buldular.

Ekm

Öğrencilerimiz ile beraber güne sabah sporu yaparak başlıyoruz.