ISPARTA / MERKEZ - Şehit Koray Akoğuz İlkokulu

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim  yılında öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla tabloda belirtilen gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik kapsamında; Okulumuzda kıyafet uygulamasının belirlenmesi amacıyla "Okul Kılık - Kıyafet Belirleme Komisyonu" 01.04.2022 tarihinde toplanarak çalışmalarını sonuçlandırmıştır.

Velilerimize yönelik uygulanan anketten okul forması uygulaması  kararı çıkmıştır.

Okul Aile Birliğimiz  ve Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonumuzun çalışmaları ve kararları sonucunda okulumuz öğrencileri 2022-2023 Eğitim-öğretim yılından itibaren başlamak üzere, belirlenen yeni renk okul forması ile okula geleceklerdir.

Okul kıyafeti değişikliği ile ilgili yapılan çalışmalar ve tutanakları, örnek forma model ve rengi aşağıdaki gösterilmiştir.